Kom naar de HSP Ontmoetingsmiddag in Rotterdam!

Ben je hooggevoelig (hoogsensitief/HSP) en voel je je daar nog wel eens alleen in? Wil je graag beter kunnen omgaan met jouw hooggevoeligheid, gelijkgestemden ontmoeten, jouw ervaringen delen en meer informatie, tips en tools krijgen?

Dan is de HSP Ontmoetingsmiddag iets voor jou!

Onder begeleiding van Silvia Alferink en Ellen Hussem (allebei HSP en coach) wisselen we kennis en ervaringen uit in een sfeervolle en rustige omgeving. We drinken koffie/thee met iets lekkers, delen, inspireren, leren en versterken elkaar.

We houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM ivm. Corona zoals handen wassen bij binnenkomst, thuisblijven bij klachten en op gepaste afstand. 

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, waardoor er voor iedereen persoonlijke aandacht is en we niet overprikkeld weer naar huis gaan. ​

 

HSP Ontmoetingsmiddag

Datum: volgt binnenkort

€ 10,-

  • Locatie: Balansil, Dotterbloemstraat 1, 3053 JV Rotterdam

  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en vlak voor de deur

  • Van 14.00 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur

  • Incl. koffie/thee en iets lekkers

  • Er is voldoende tijd en aandacht om jouw ervaringen te delen en je vragen te stellen

  • Kleine groep van max. 10 deelnemers

  • Betaling: contant op de middag zelf 

Al onze kennis en ervaring delen wij graag met jou!

Ik ben Silvia, massagetherapeut en holistisch coach. In mijn praktijk Balansil begeleid ik mensen naar meer rust en balans. Samen kijken we naar dat wat nodig is om weer in je eigen kracht te staan en het leven te leiden dat je wenst. Dit doen we op een manier die bij jou past, bv. in een persoonlijk coachingtraject en/of een holistische massage.

Ik ben Ellen, life coach en therapeutisch medium. In mijn praktijk Healing4Balance help ik (hoog)gevoelige mensen om meer rust, energie en zelfvertrouwen te krijgen. Zodat ze weer van hun leven kunnen genieten. Mijn begeleiding/coaching is een combinatie van bewustwording, mindset, beter omgaan met hooggevoeligheid en traumaverwerking. Dit doe ik in coachingsessies, trajecten en in workshops.  

Wil je beter kunnen omgaan met jouw hooggevoeligheid? 

Dan is de HSP Ontmoetingsmiddag op zondag 19 juli 2020 écht iets voor jou!